مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
کارشناسی ارشد علوم پزشکی
دانشجویان تحصیل کرده در مقطع کارشناسی گروه علوم پزشکی، پس از اتمام تحصیلات خود اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را داشته باشند دو راه در پیش رو خواهند داشت: کنکور ارشد وزارت بهداشت و یا کنکور ارشد وزارت علوم.
کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت با وزارت علوم چه تفاوتی دارد؟
- برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم، تمامی افراد دارای مدرک کارشناسی می توانند اقدام کنند؛ اما برای شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت، می بایست اصل تجانس مدرک تحصیلی رعایت گردد. به عنوان مثال داوطلبی که قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی را دارد، باید مدرک کارشناسی مرتبط با آن مانند روانشناسی یا مشاوره داشته باشد. در حالی که برای شرکت در کارشناسی ارشد پزشکی و پیراپزشکی وزارت علوم چنین شرطی وجود ندارد.
- تفاوت دیگر این آزمون ها در ارگان و سازمان برگزار کننده آن است. همان طور که از نام هایشان پیداست مسئول برگزاری کنکور ارشد وزارت بهداشت، وزارت بهداشت بوده و وزارت علوم مسئول برگزاری کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم است.
- زمان برگزاری این دو آزمون نیز متفاوت است. کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت معمولا در اواسط تیر ماه برگزار می شود؛ در حالی که کنکور ارشد وزارت علوم در اردیبهشت ماه برگزار می گردد.
- تعداد شرکت کنندگان، ظرفیت پذیرش و میزان رقابت در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت بیشتر است.
- منابع مورد مطالعه توسط وزارت بهداشت و مشاوره ارشد وزارت بهداشت قابل دریافت است، در حالی که برای آزمون ارشد وزارت علوم نمی توان منابع مشخصی را دریافت کرد و می بایست داوطلبان به سوالات سال های گذشته مراجعه کرده و براساس آن مطالعات خود را آغاز کنند.
اهمیت و لزوم مشاوره کنکور ارشد وزارت بهداشت
برای شرکت در کنکور ارشد وزارت بهداشت، داشتن مدرک تحصیلی مرتبط و متناسب با رشته مد نظر، الزامی است؛ از این رو می توان حدس زد که رقبای شما در این آزمون از سطح علمی بالا برخوردارند و قبولی در رشته های پزشکی و پیراپزشکی ارشد دانشگاه ها، بدون تلاش کافی و داشتن برنامه ای منسجم و هدفمند، میسر نخواهد شد. در چنین شرایطی است که اهمیت جلسات مشاوره ارشد وزارت بهداشت مشخص می شود.
اسماعیل قاسم زاده، مشاور و راهنمای شما در حوزه مشاوره و برنامه ریزی
حوزه فعال در زمینه های:
کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ( ژنتیک ، هماتولوژی ، ایمونولوژی ، بیوتکنولوژی ، بیوشیمی ، علوم تشریح ، فیزیولوژی ، تغذیه ، میکروبیولوژی ، فناوری اطلاعات سلامت ، انفورماتیک پزشکی ، پرستاری ، مامایی ، هوشبری و اتاق عمل ) ، آزمون علوم پایه ، کارشناسی ارشد (لیسانس ) به پزشکی ، دوره پیش کارورزی و دستیاری پزشکی ، آزمون ارزشیابی و ارتقاء داروسازی ، آزمون ملی دندانپزشکی
هزینه مشاوره آزمون ارشد وزارت بهداشت
هزینه مشاوره اولیه ۴۰۰ هزار تومان
هزینه برنامه ریزی ۵۰۰ هزار تومان
هزینه پیگیری ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان
جهت مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت